Sanitair

Sanitair bij Bakkum & Krook

Het sanitair is een belangrijk onderdeel van uw badkamer. U vindt bij ons diverse bekende A-merken sanitair, exclusieve merken, maar ook huismerken van onze leverancier met de beste prijs/kwaliteit verhoudingen. Zo is er voor iedere smaak en ieder budget een ruime keus.

Vaak wordt ervoor gekozen om al het sanitair uit dezelfde serie te nemen, zodat bepaalde vormen in de gehele badkamer terug zijn te zien en het design een mooi geheel wordt. Er is een uitgebreid assortiment keramisch sanitair, waarin er tegenwoordig zelfs diverse hippe kleuren zijn, maar er kan bijvoorbeeld ook gekozen worden voor natuursteen.

Badkamermeubels

Het is vaak dringen in de badkamer, een dubbele wastafel en een groot formaat wastafelblad zijn dan ook een uitkomst. Ook essentieel is veel praktische opbergruimte. In het moderne meubel wordt daarom alle ruimte zinvol benut. Door de ergonomische vormgeving ligt alles binnen handbereik en blijft er voldoende ruimte over in de badkamer om goed te kunnen bewegen.

De verschillende stijlen lopen zeer uiteen, maar voor wie niet direct op zoek is naar een uitgesproken klassiek of modern meubel, zijn er vele tussenwegen te bewandelen. Als de ruimte geen standaardoplossing toelaat of als u zelf de indeling van het meubel wilt bepalen, zijn er talloze losse elementen beschikbaar. Voor wie echt wat anders wil, zijn er de modulaire meubels. De structuur is open, wat extra ruimtelijk werkt.

De combinatie wastafelmeubel en keramiek wordt steeds hechter. De meubelen worden steeds vaker uitgevoerd en afgewerkt met nieuwe materialen, zoals MDF, aluminium, echt hout en fineer, glas, RVS. In de lijn van het overige sanitair worden er op- en inbouwwasbakken gemaakt. Voor het wastafelblad is er een grote keuze aan materialen, zoals mineraal materiaal, marmer en technisch marmer.

Douche

Bij ons vindt u allerlei douches. Of u nu op zoek bent naar een inloopdouche wat bijvoorbeeld handig is met kleine kinderen of slecht ter been bent of gaat u voor het comfort van een douche cabine opmaat ? ook losse wanden plaatsen wij vaak en hier in is de keuze groot qua maten en kleuren.

Wat fantastisch is zijn de extra grote regendouches, de alles-in-één douchekolommen en de super-de-luxe douchepanelen. Wat opvalt is dat zijdouches met diverse soorten stralen steeds vaker worden toegepast. Ook zijn er tegenwoordig zelfs kranen in wit en zwart, of zelfs groen of knalroze! De keuze op het gebied van kranen is ongekend groot, zowel in uitvoering als budget.

Kranen

Bij kranen kunt u denken aan de vertrouwde stijlen, zoals klassiek, modern, retro en hightech. Maar de variëteit is groter. In een hedendaagse badkamer is de luxe van een bijzonder mooie en vooral praktische kraan niet meer weg te denken.

Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en omstandigheden valt de keuze op opbouw- of inbouwkranen. Niet in elke situatie is een bepaalde kraan of douche toe te passen, laat u dus goed informeren.
Inbouwkranen zijn er voor zowel bad, douche als wastafel.

Mooie kranen kunnen uw badkamer of toilet compleet maken. Kom naar onze showroom en laat u inspireren door de zeer uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van kranen.

Waskommen

De wastafel is een object op zich. Door de nieuwste productiemethoden zijn geheel nieuwe vormen mogelijk. De wastafel is de blikvanger, kies daarom juist voor een heel afwijkend design of een gewaagde stijlcombinatie.

Wastafels zijn er in diverse materialen, zoals keramiek, natuursteen, mineraalmarmer of moderne wastafelbladen van beton. Keramiek is tegenwoordig lang niet altijd wit, wat dacht u van mat zwart of misschien toch rood?

Wasbakken kunnen los aan de wand  hangen, of gecombineerd zijn met een badkamermeubel. Wat we tegenwoordig vaak terugzien in de badkamer is de opzet kom. De kom als blikvanger op uw badkamermeubel. Deze kommen zijn er in diverse uitvoeringen. Super strak mineraalmarmer, maar ook de grillige vormen van een riviersteen komen veel terug in de hedendaagse badkamer.

Ruimtes mogen gezien worden, hoe klein ze ook zijn. Daarom hebben wij voor u ook de mooiste fonteinen. Wit keramiek en toch misschien natuursteen? Is opbergruimte gewenst in het toilet, dan zijn er ook diverse fonteintjes met een onderkastje.

Toilet

Wilt u geheel naar eigen wens uw toilet inrichten? Bij Bakkum & Krook kunt u ook uw eigen toiletcombinatie samenstellen. Wij hebben een ruime keuze aan staande toiletten en wandtoiletten, waarbij u desgewenst de bedieningsplaten en het reservoir van uw voorkeur kunt mee beslissen.

Verwarming

Badkamerradiatoren verwarmen de badkamer, maar indien gewenst ook de handdoeken. Designradiatoren zijn daarnaast door kleurrijke accenten of bijzondere vormen een eyecatcher in uw badkamer. Ze beschikken over de perfecte temperatuurregeling en zijn er in vele vormen, uitvoeringen en kleuren.

Een koude woonvloer of badkamervloer kan erg vervelend zijn. Vloerverwarming is dan de oplossing! De temperatuur op de vloer en aan de grond is vrijwel gelijk, waardoor er geen luchtcirculatie ontstaat. Op deze manier gaat er zo min mogelijk kostbare warmte verloren.

De installatie van uw vloerverwarming kan Bakkum & Krook uiteraard geheel verzorgen, indien gewenst gecombineerd met het leggen van uw vloer.