Tegels

Tegels bij Bakkum & Krook

Bij Bakkum en Krook vindt u een grote en mooie collectie aan vloer- en wandtegels.

Wij zijn dealer geworden van www.vanhuus.nl!
Wil jij kijken hoe de tegels van vanHuus in jouw ruimte staan? Bekijk dan de “roomviewer”

Vloertegels

U vindt bij ons een van de grootste en mooiste vloertegel collecties van Noord-Holland. In ons ruime assortiment vloertegels is er voor elke smaak en elk budget keuze te over. Wij hebben o.a. vloertegels in bijvoorbeeld beton-look of juist met een natuursteen uitstraling. Van mozaïek formaat tot moderne grote vloertegels.
De vloer in uw woonkamer of keuken is sfeerbepalend. Een strak en modern interieur vraagt om een moderne vloertegel. De trends van dit moment zijn grote formaten. Veel gezien zijn tegels met een beton-look, maar ook tegels met een warme, natuurlijke uitstraling zijn niet meer weg te denken uit hedendaagse interieurs.
Ook is er bij ons keuze uit diverse keramische houtsoorten. Dit zijn tegels met de voordelen van keramiek, maar met de uitstraling van hout. Niet van echt hout te onderscheiden!
Kom in onze showroom inspiratie opdoen, of vraag onze adviseurs om advies.

Wandtegels

Wandtegels zijn er in diverse soorten en maten. Ook voor op de wand worden de tegels tegenwoordig steeds groter. Wat dacht u van witte wandtegels van wel een meter breed? Gezaagde randen zorgen ervoor dat er slechts een dunne voeg nodig is, wat het geheel strak en modern maakt.

Voor op de wand zijn er ook diverse decors, kleuren en stijlen. Accenten kunnen gelegd worden met bijvoorbeeld mozaieken in de kleur van de vloertegel, maar er zijn bijvoorbeeld ook glasmozaïeken in vele uiteenlopende kleuren.

Ook de keukenwand mag gezien worden. Moderne tegels bij een strakke tegel, of juist handgemaakte klassieke tegeltjes voor in een landelijke keuken. Voor alle stijlen kunt u bij ons terecht.